Half Life Modu Black Mesa Source Sitesinde Bir Hareketlilik Var

02.01.2015 17:52 Samet Konuksal


    Toplamda 8 yıldan uzun bir geliştirme sürecinden geçen ve Valve'dan bağımsız olarak bir ekibin geliştirdiği Black Mesa Source, Half Life efsanesini grafiksel olarak yeniliyordu. 2012'de Xen bölümlerinden yoksun olarak çıkışını yapan Black Mesa Source, daha sonrasında Valve'dan destek görmüştü. Steam çıkışına izin verilen ve hatta Valve tarafından 'yeni bir oyun motoruna' geçmesi istenilen Black Mesa Source cephesinde bir hareketlilik başladı.
 
    2013 yılında Black Mesa ekibinin başladığı aktarma işlemi sona ermiş olabilir. Zira oyunun yapımcılarına ait BMRF.us sitesi tamamen değiştirilmiş durumda. Siteye bakılırsa ekip bir sürprize hazırlanıyor gibi. Black Mesa ekibinin 2013'te yayınladığı duyuru mesajı, Source Engine 2 söylentilerini ortaya çıkarmıştı. Eh, işin içinde Valve desteği de olunca sitedeki bu değişikliğe heyecanlanmadan edemiyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Black Mesa Source Platformlar: PC Geliştirici: Black Mesa Dağıtıcısı: Black Mesa Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler