Half Life İçin Gizemli Bir Resim Daha

06.06.2010 03:18 Ersin Kılıç


     İnternette dolaşmaya başlayan ve bir çok oyun haber sitesinin yer verdiği ilginç bir resim, Half Life fanlarını heyecanlandırmaya yetti. Eğer resmi bir doğrulama gelir ise 14 Haziran'da önemli bir duyuru ile karşılaşabiliriz.
 
     Ortaya çıkan bu resimde Half Life serisinin meşhur logosunu, hemen altında ise oyunun sessiz kahramanı ve bir kült haline gelen Gordon Freeman'ın soyismini görüyoruz. Freeman yazısının altında ise 14 Haziran tarihine dikkat çekilmiş. Bu ilginç resimdeki asıl dikkat edilmesi gereken nokta ise, resmi oldukça uzun ve siyah renk kullanılan alt kısmı. Bu kısma baktığımızda G-Man'ın gülümseyen suratını görebiliyoruz.
 
     Umarız bu sefer oyun hakkında somut bir şeyler görebiliriz. Tabi şayet bu posterin doğruluk payı var ise. Geçtiğimiz günlerde de oyunun menü tasarımına ait görüntüler ortaya çıkmış fakat bu görüntülerin bir Devianart kullanıcısı tarafından yapıldığı anlaşılmıştı.
 
     Bizi asıl heyecanlandıran kısım ise Valve'nin geçtiğimiz günlerde E3 için Portal dışında başka bir süprizleri daha olduğunu açıklaması. Sizce de artık zamanı gelmedi mi?
 
"Rise and shine, Mr.Freeman. Rise and shine....."
 
Half Life 2 : Episode 3
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 3 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 3 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 4 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 5 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler