Half Life İçin Harika Bir Fan Filmi Daha

Döneceğin günü sabırsızlıkla bekliyoruz
13.07.2011 09:49 Alkan Adakaner


     Half Life serisinin oyun dünyasının en ünlü yapımlarından birisi olduğu konusunda tartışmaya gerek yok. Bu oyunun dünyası ve atmosferi gerçekten de büyüleyici ve herkes bir şekilde bu dünyaya dahil olmak istiyor. Bunun için kısa fan filmleri de kullanılıyor.
 
     Sanırım şu ana kadar en kaliteli fan filmlerine sahip oyunlar arasında Half Life üst sıralardadır.  Gerçekten de şimdiye kadar çok başarılı örnekler gördük. Bu başarılı örneklere şimdi bir yenisi daha katıldı.
 
    Aşağıdaki oynatıcıda izleyebileceğiniz HALF-LIFE - Singularity Collapse adlı kısa fan filmi oyunun atmosferini başarılı bir şekilde yansıtmış. Ayrıca kullanılan özel efektlerin de çok başarılı olduğunu söyleyebiliriz.
 
    Bu kısa fan filmi en başarılı mı değil mi diye tartışmaya gerek yok. Sonuç olarak başarılı bir çalışma ve izlerken bizleri oyunun dünyasına biraz olsun götürüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 7 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 8 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler