Halo 3 : ODST Karakter Listesi Açıklandı

Bir çok yenilik ile piyasaya çıkmaya hazırlanan ODST, Halo 3'ü tahtından indirebilecek mi?
16.08.2009 18:47 Ersin Kılıç

22 Eylülde sadece Xbox360 için çıkacak olan Halo serisinin merakla beklenen yeni oyunu Halo 3 : ODST için karakter listesi açıklandı.
 
Oyunda ilerlemeli mod dışında Halo 3 için çıkarılan harita paketlerinin de yer aldığı multiplayer modu ve Gears of War 2'deki Horde moduna benzeyen bir oyun modu da bulunacak. 4 kişi co-op olarak oynayabileceğimiz oyun için açıklanan karakterler ise şöyle ;
 
1. Buck (Nathan Fillion tarafından seslendirildi) : Oyundaki Rookie(Çaylak) ekibinin lideri olan Buck huysuz ve sert bir karakter olarak tanımlanıyor. Ayrıca oyunda Buck ile ilgili birde aşk hikayesi yer alacak.
 
2. Dare (Tricia Helfer tarafından seslendirildi) : Halo oyunlarında baş karakterler arasında yer alan ilk kadın asker özelliğini taşıyacak olan Dare, oyunda ODST zırhı yerine recon zırhı giyen tek karakter olacak.
 
3. Dutch (Adam Baldwin tarafından seslendirildi) : Manevi yönden oldukça baskın olan Dutch ekipteki ağır silah taşıyan asker olacak.
 
4. Mickey (Alan Tudyk tarafından seslendirildi) : Oldukça genç ve hevesli bir asker olan Mickey, yok olan gezegen CCovenant'ı hiç görememiş.
 
5. Rookie : ODST'deki en sessiz kahraman olarak lanse edilen Rookie ayrıca adından da anlaşıldığı gibi ekibin çaylağı. Helljumper ekibine yeni dahil olan bu asker susturuculu SMG silahı ile gözüküyor.
 
6. Romeo : Afro Amerikan olan Romeo sniper kullanıyor ve uzak menzilli çatışmalarda oldukça yetenekli.
 
7. Sergeant Major Avery Junior Johnson : Tüm halo oyunlarında yer alan Johnson bu oyunda da ODST ekibine komuta veren bir karakter olarak yer alacak. Ayrıca ön sipariş ile oyunu alacaklar için Firefight modunda açılabilir karakter olarakta yer alacak.  Özel Deniz Harp Nişancılık Okulu (Naval Special Warfare Sniper School)'ndan mezun olan Johnson nişancılık yeteneklerini bir çok savaşta göstermiş ve Spartan-I projesinin ilk askerlerinden birisi.
 
8. The Superintendent (SI) computer : Yapay zekaya sahip olan bir bilgisayar yazılımı olan SI, oyun boyunca bize bir çok noktada yardımcı olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HALO 3 : ODST Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 22 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler