Halo 5: Guardians'ın Yeni Videosu Oyunun Hikayesi Hakkında İpucu Veriyor

03.10.2015 15:36 Ömür Gencer


       Geçtiğimiz günlerde Microsoft, Halo 5: Guardians için yayınladığı videoda Master Chief'in öldüğünü göstermişti. Şimdi ise firma yayınladığı yeni videoda Master Chief'in aslında ölmediğini ve bir düşmana dönüştüğü söyleniyor.
 
      Videoda Master Chief'in ölümünün daha kötü bir durumu örtbas etmek için uydurulduğunu öğreniyoruz. "Bir kahramanı kaybetmekten daha kötü bir şey bize karşı cephe aldığını izlemektir." cümlesi dikkat çekiyor. 
 
       Merak uyandırıcı bu hikayeyi, oyun 27 Ekim'de çıkışını yaptığında görebileceğiz. Bahsettiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 5: Guardians Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 3 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler