"Halo 5'in Ana Karakteri Master Chief Olmayacak"

06.10.2014 14:12 Samet Konuksal


    Halo serisinin Xbox One için hazırlanan yeni oyunu Halo 5: Guardians, 2015 senesinde piyasa çıkışını yapacak. Senaryosuyla ilgili çok fazla detayını bilmediğimiz Halo 5: Guardians için aktörlerden birisi ilginç bir açıklama yaptı.
 
    Serinin TV dizisi olan Halo: Nightfall'da Agent Locke'u canlandıran Mike Colter, verdiği bir röportajla beraber Halo 5: Guardians için bazı bilgiler paylaştı. Colter, "Agent Locke Halo 5'te oynanabilir bir karakter olacak. Master Chief Collection'ın ardından Halo 5 piyasaya çıkacak ve o oyunda beni ana karakter olarak oynayacaksınız." sözlerini söyledi.
 
    Açıklamalarının devamında Mike Colter, "Master Chief ile Jameson Locke arasındaki ilişki bu oyunla beraber çok daha ilginç bir hâl alacak. Onun arkadaşı mıyım yoksa düşmanı mıyım bunu söyleyemeyeceğim." eklemelerini yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 5: Guardians Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler