Halo: CE Anniversary'den Guilty Spark Adlı Video

Oyunda özellikle çevre detaylarındaki gelişim dikkat çekiyor
28.08.2011 11:40 Alkan Adakaner


    Yaklaşık 10 yıl önce piyasaya çıkan Halo: Combat Evolved zamanına göre harika grafiklere sahipti. Bungie  sadece harika grafikler değil, aynı zamada oldukça başarılı bir atmosfer de sunmuştu. Tabi o oyunu bugün oynasaydık grafiklere burun kıvırabiliriz, neyse ki Halo Combat Evolved Anniversary var.
 
    Halo serisinin yeni geliştiricisi 343 Industries tarafından Halo: Reach'in oyun motoru kullanılarak hazırlanan Halo CE Anniversary'nin grafiksel olarak nasıl bir değişim gösterdiği daha önceki videolarda gösterilmişti. Yeni yayınlanan Guilty Spark adlı video görsel gelişimi anlamamız için daha iyi örnekler veriyor.
 
     Oyunun Xbox sürümü ve Xbox 360 sürümünün karşılaştırıldığı bu videoya baktığımızda silah, ışıklandırma ve karakter detayları bir yana özellikle çevre detaylarının inanılmaz bir şekilde geliştirildiğini görüyoruz. 
 
     Önceleri oldukça basit bir görünüme sahip olan ağaçlara yakından baktığımızda köklerine kadar ayrıntılı bir görünüme sahip olduklarını fark edebiliyoruz. 343 Industries gerçekten de çok iyi bir iş çıkarmış. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Combat Evolved Anniversary Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler