Halo Dizisinin Yapımına Önümüzdeki Sene Başlanacak

29.06.2018 14:11 Gazali Çetinkaya

 
   İlk olarak 2013'te Steven Spielberg'ün prodüksiyon şirketi Amblin Television ve ABD kablolu televizyon kanalı Showtime tarafından duyurulan Halo dizisi sonunda yeşil ışık aldı.

   Showtime, Halo dizisinin şu anda yapım öncesi aşamasında olduğunu ve yapımına 2019'da başlanacağını doğruladı.
 
   Entertainment Weekly'nin haberine göre, Kyle Killen (Awake) dizinin baş yapımcılığını, yazarlığını ve genel sorumluluğunu üstlenecek. Yönetmen koltuğunda oturacak isim ise Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes). 
 
   Halo dizisi 10 bölümden oluşacak ve her bir bölüm bir saat uzunluğunda olacak. Yayın tarihi açıklanmadı.
 
   Halo serisinin yeni oyunu da yolda. Microsoft'un E3 2018 basın konferansında resmi olarak duyurulan Halo Infinite 343 Industries tarafından Xbox One ve Windows 10 için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler