Halo Infinite 2021 Sonbaharda Çıkacak

09.12.2020 08:01 Gazali Çetinkaya

Yayıncı Microsoft ve geliştirici 343 Industries, Halo Infinite'in 2021'in sonbaharında çıkacağını duyurdu.

Oyunun Xbox Series konsollarıyla birlikte 10 Kasım'da çıkış yapması planlanıyordu fakat "şimdiye kadarki en iddialı Halo oyununu sunmak adına gerekli olan kritik işi tamamlamak için" 2021'e ertelenmişti.

Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam, Microsoft Store) için çıkacak. Çok oyunculu mod oynaması ücretsiz olarak piyasaya sunulacak. Hikaye modu ise ilk günden konsol ve PC için Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Microsoft ve 343 Industries oyunun çok oyunculu moduna ait yeni ekran görüntüleri paylaştı ve Halo Waypoint üzerinden oyunun sanat, grafikleri, canlı servis ve özelleştirme kısımlarına değindi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler