Halo Infinite Çok Oyunculu Modu Ayrı Bir Hikayeye Sahip Olacak

28.06.2021 11:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Halo Infinite'in çok oyunculu modu, tek oyunculudan ayrı olarak kendine özgü bir hikayeye sahip olacak. 
 
Halo Infinite'in hikayesinin John Masterchief'in maceralarıyla sınırlı olmayacağı, çok oyunculu modun da bir hikaye içereceği ortaya çıktı. Bu bilgiler, bu hafta başlarında bir blog gönderisinde açıklandı.
 
343 Industries, Halo Infinite'in E3 çok oyunculu etkinliğinde açıklanan bazı ayrıntıları daha da detaylandırdı. Bu kapsamda:  “Planlarımızın merkezinde, Çok Oyunculu karakterinizi daha geniş Halo evreninde köklendirmek ve onlara Halo hikayesinde aktif bir rol vermek yer alıyor. Sezonlarda ve önümüzdeki yıllarda bunu tam olarak nasıl yapacağız diye sorarsanız… Şey, henüz ayrıntıları paylaşmaya hazır değiliz” ifadeleri kullanıldı.
 
'Heroes of Reach' olarak adlandırılacak olan ilk sezon, Halo'nun trajedisine geri dönüşle başlayacak. Oyuncular ayrıca, kozmetikler ve ödül içeren etkinliklere bir haftalık ücretsiz bir şekilde katılabilecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler