Halo Infinite için Çok Oyunculu Oddball Modu Videosu Yayınlandı

03.11.2021 20:43 Mehmet Tandoğan

 
 
IGN, Halo Infinite'in Oddball çok oyunculu modundan 5 dakikalık oynanış görüntülerini içeren bir video paylaştı. Bu modda temel amaç, Kafatasını haritada bulmak ve mümkün olan en uzun süre boyunca elinde tutmak.
 
Daha önce belirtildiği gibi Halo Infinite'in çok oyunculu modu herkese ücretsiz olacak. Multiplayer modunun dinamik ve sürekli yenilik barındıran bir yapıya sahip olması planlanıyor.
 
Halo'nun merakla beklenen çok oyunculu modu yeniden tasarlanmış şekilde ve oynaması ücretsiz olarak geri dönüyor. Sezon güncelleştirmeleri; benzersiz etkinlikler, yeni modlar, yeni haritalar ve topluluk odaklı içeriklerle zaman içinde deneyimi geliştirir. 
 
Halo Infinite, 8 Aralık'ta Xbox Series, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak.  
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler