Halo Infinite için Sekiz Dakikalık Oynanış Videosu ve Yeni Fragmanlar Yayınlandı

23.07.2020 19:58 Gazali Çetinkaya

 
 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici 343 Industries, Halo Infinite için yeni oynanış videosu ve iki yeni fragman yayınlandı.
 
Oynanış videosu hikaye modunun birkaç saat ilerisini gösteriyor ve ayrıca ilk olarak Halo Wars 2'de karşımıza çıkan düşman grubu Banished'ı tanıtıyor. 
 
Ayrıca 343 Industries stüdyo patronu Chris Lee tarafından belirtilene göre Halo Infinite 10 yıllık Halo'nun başlangıcı. Geliştirici ekip oyunu uzun yıllar boyunca her açıdan desteklemeyi ve geliştirmeyi planlıyor.  
 
Halo Infinite noel döneminde Xbox Series X, Xbox One ve PC (Steam & Microsoft Store) için çıkacak. İlk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.
 
Oynanış videosunu ve fragmanları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 56 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 10 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler