Halo Infinite'in Sıralama Sistemi 22 Şubat Güncellemesiyle Daha Dengeli Olacak

20.02.2022 12:17 Mehmet Tandoğan

 
 
343 Industries, önümüzdeki hafta Halo Infinite'deki sıralama sistemi için bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu. 22 Şubat'ta gelecek olan güncelleme, daha doğru, dengeli ve adil eşleşmeler sağlayacak. Böylece tüm becerilerdeki oyuncular için daha iyi bir oyun deneyimi sunacak.
 
Ekip, yetenek derecelendirme sisteminin gerçek maçları analiz ettiğini belirtti. Bu canlı veriler, bir oyuncunun becerisini değerlendirmeye yardımcı olacak. Böylece oyuncular beceri dağılımlarına göre daha doğru bir şekilde sıraya yerleşecek. 
 
Sıralama sisteminin iyileştirmesinin yanı sıra ekip, CSR (rekabetçi sıralaması) sisteminin de sıfırlanacağını bildirdi.
 
Öte yandan 343 Industries, yeni güncellemelere devam edeceklerini bildirdi. Bu güncellemelerin, oyuncu geri bildirimlerine ve canlı oyun verilerine dayalı olacağını belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Infinite Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler