Halo: Nightfall Hakkında İlk Detaylar, San Diego Comic-Con'da Paylaşılacak

11.07.2014 10:43 Tunahan Başol


     Halo 4'e eşlik eden Forward Unto Dawn gibi bir şekilde karşımıza çıkan Halo: Nightfall, bildiğiniz gibi Halo: Master Chief Collection'ın kasım ayındaki çıkışından sonra yayınlanacak haftalık bir dizi olacak. Forward Unto Dawn'ı beğenenlerin büyük merakla beklediği seri hakkında ilk detayları San Diego Comic-Con'da öğreneciğiz gibi görünüyor.
 
      Major Nelson tarafından yapılan açıklamaya göre, dizinin ana kadrosu San Diego Comic-Con'da olacak ve dizinin hikaye ve yapımı hakkındaki ilk detayları burada öğreneceğiz.
 
     Microsoft'un SDCC'ye 20 oynanabilir oyunla birlikte katıldığını hatırlatalım. Ayrıca Sunset Overdrive için özel bir stand da bulunacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: The Master Chief Collection Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler