Halo: Nightfall'dan Yeni Görüntüler Yayınlandı

23.07.2014 09:02 Tunahan Başol

     Halo serisinin hayranlarını bir hayli heyecanlandıran Halo: Master Chief Collection'ın çıkışıyla beraber, aynı Halo 4'te olduğu gibi bir dizi bu yapıma eşlik edecek. Dün ilk görüntüsünü gördüğümüz Halo: Nightfall'a ait bugün daha çok görsel yayınlandı.
 
     Halo 4 ve Halo 5 arasındaki hikayesel boşluğu doldurmakla yükümlü olan dizide Agent Locke'u oynayan Mike Colter dizi hakkında ilginç bir açıklama yaptı.
 
"Ben projeyi ilk duyduğumda bir film olarak tanıtılıyordu, sonradan bölümlere ayrılarak yeniden düzenlendi, yani bu her şekilde bir film. Tek fark bölümler halinde yayınlanacak olması."
 
 

 

 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: The Master Chief Collection Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler