Halo: Reach Xbox One'da Sorunlu Çalışıyor

29.12.2015 13:56 Talha Aynacı

 
     Xbox 360'ın kıymetlı oyunlarını geriye uyumluluk süreciyle Xbox One'da görmek harika. Ama yaşanan teknik sıkıntılar bu kıymete gölge düşürüyor. Geriye uyumluluk sürecinin son misafirlerinden Halo: Reach oyun keyfini baltalayan frame oranlarından ötürü eleştiriliyor.
 
 Özellikle ekranda çok fazla düşman hareketliliği olduğu anlarda 10fps'ye düşen yapımda bazen gözle görülecek oranda düşmeyen fps değerleri oyunun kontrollerini sıkıntılı bir hale getiriyor. Microsoft şu anda konuyla ilgili bir açıklama yapmazken kullanılan emulatörün zamanla geliştirilmesi ve geriye uyumluluk sürecine giren oyunların performans sıkıntısı yaşamadan yeni nesil konsola teşrif etmesi bekleniyor. Zira bu destekle birlikte duyurulan oyunlardan birisi olan Mass Effect'in 30fps değerimde çalışacağı üstünde epey durulmuştu.
 
Aşağıdaki videoda oyunun Xbox One ve Xbox 360 sürümlerindeki frame oranlarını görebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler