Microsoft, Halo: Reach'in Xbox One Performansını Düzeltmeye Çalışıyor

31.12.2015 01:41 Ömür Gencer


      Microsoft, Xbox One için Xbox 360 geri uyumluluk sistemini duyurduğunda oyuncular tarafından yoğun bir şekilde istenen oyunların başında Halo: Reach geliyordu. Geçtiğimiz dönemde bu yapım Xbox One'a gelse de ne yazık ki oyun Xbox One'da çok da stabil çalışmıyor. Microsoft oyuncular tarafından gelen performans sorunları hakkında konuştu.
 
      Reddit ve Microsoft'un destek sayfası üzerinden yapılan şikayetlere göre Halo: Reach, Xbox One'da düşük saniye/kare oranına sahip. Microsoft konu hakkında yaptığı açıklamada "bazı oyuncuların Xbox One geriye uyumluluk sistemi ile Halo: Reach oynarken sorunlar yaşadığının farkındayız. Xbox mühendislik takımı sorunu araştırıyor ve sorun için bir çözüm arıyor." sözlerine yer verdi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler