Halo: The Master Chief Collection'ın PC'deki Çıkış Haftasında 3 Milyon Kişi Tarafından Oynandı

12.12.2019 02:06 Özgür Eroğlu

 
Xbox'ın popüler oyun serisi Halo'nun oyunları Halo: The Master Chief Collection adı altında daha öncesinde Xbox One için çıkış yapmıştı. Paketin en önemli oyunlarından biri olan Halo: Reach'in PC çıkışı ile birlikte paketin tamamı sırayla PC'ye gelecek. Oyunların geri kalanı 2020'de pakete eklenecek.
 
Halo: Reach'in hem PC'deki çıkışı, hem de Xbox One'daki pakete eklenmesi ile birlikte oyun güzel bir başarıyı elde etti. Oyun çıkış gününde Steam'de eş zamanlı 160.000 oyuncuya ulaşmıştı ve Twitch'te de en çok izlenen oyun olmuştu.
 
Microsoft'un duyurusuna göre Halo: The Master Chief Collection'ın PC'deki çıkış haftasında hem PC'de hem de Xbox One'da toplamda 3 milyon kişi tarafından oynanmış. Halo: The Master Chief Collection, PC için Halo: Reach'in çıkışı ile birlikte 3 Aralık'ta yayınlanmıştı. Yine aynı tarihte Halo: Reach, Xbox One'daki Halo: The Master Chief Collection'a da eklendi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: The Master Chief Collection Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 3 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler