Hans Zimmer, Crysis 2 Soundtracklerine El Atıyor

Hans Zimmer, film ve oyun müzikleri konusunda uzman bir isim.
17.03.2011 09:35 Levent Polater

 
    EA, Hans Zimmer'ın Crysis 2 soundtracklerinin yaratılmasında yardımcı olacağını duyurdu.
 
    The Dark Knight ve Inception gibi son zamanların en iyi filmlerinin müziklerini besteleyen isim olan Hans Zimmer, oyun soundtrackleri konusuna da yakın biri. Bundan önce Modern Warfare 2'nin soundtracklerinin hazırlanmasında katkıda bulunmuştu.

    Şimdi Zimmer ve ekibi ekibin orjinal bestecileri olan Borislav Slavov ve Tilman Sillescu ile birleşip Crysis 2'nin müziklerini oluşturmaya çalışıyorlar. Zimmer, ekibe katıldığını çünkü Crytek'in "tutku"sunun kendisini çok etkilediğini belirtmiş. Crysis 2 projesine ve dünyasına hayranlığını dile getiren Zimmer'ın harika besteler önümüze koyacağına inanıyoruz.

    25 Mart'ta çıkışını yapacak olan Crysis 2, PC, Xbox 360 ve PS3 için çıkışını yapacak. Oyunun Türkiye lansmanı bugün yapılacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 3 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 3 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler