Harada, Arap Tekken 7 Dövüşçüsü için Gelen Tepkilere Oldukça Şaşırmış

10.08.2014 02:29 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz günlerde Tekken serisinin yaratıcısı Katsuhiro Harada, Tekken 7'nin ilk yeni karakterini gözler önüne serdi. Oyuncuların görüşünü soran Harada, Twitter hesabı üzerinden gelen tepkilere çok şaşırdığı belirtti.
 
     Harada, Arap karaktere pek çok görüş geldiğini, tüm bu görüşlerle birlikte oyunun geliştirilme sürecinin daha sağlıklı geçeceğini söyledi. Bunun yanında Harada, Arap Tekken hayranlarından oldukça olumlu yorumlar aldığını ve bir kaç gün daha onların yorumunu okumaya devam edeceğini açıkladı.
 
     Harada, Dubai ve Suudi Arabistan'a yaptığı gezilerde Arap dövüşçü için uzun saçın uygun olmadığını öğrendiği için karakteri kısa saçlı yapmaya karar vermiş. Bir Arap geleneği olan uzun paltonun karakter üzerinde yer almamasının sebebi olarak bu giysinin fazla performans kullanması gösteriliyor.
  
     Pek çok oyuncunun bu karakteri Assassin's Creed suikasçısına benzetmesi üzerine Harada, karakterin kapüşon takmadığını söylerken "zaten bir şeyleri değiştireceğim." diyerek karakter tasarımının tamamlanmadığını bir kez daha hatırlattı.
 
     Harada'nın  hakkında gelen yorumlara oldukça önem verdiği bu tasarım hakkında siz ne düşünüyorsunuz. Görüşlerinizi hem bizimle hem de Harada ile paylaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken 7 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 2 Haziran 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 21 Dk önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler