Tekken 7 Satışları 10 Milyonu Geçti

12.12.2022 12:28 Umut Tandoğan

 
 
Seri yönetmeni Katsuhiro Harada, Tekken 7'nin toplam satışlarının 10 milyon kopyayı geçtiğini açıkladı.
 
Ek olarak Tekken serisinin toplam satışı da 54 milyon kopyayı aştığı duyuruldu. En son 1 Haziran'da Tekken 7'nin dokuz milyondan fazla kopya sattığı bildirildi. 
 
Tekken 7 ilk olarak 18 Mart 2015'te oyun salonları için çıktı, ardından 2 Haziran 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıktı.

Oyun açıklaması ise şu şekilde
 
Mishima klanının efsanevi yolculuğunun son bölümüne katıl, bitip tükenmek bilmeyen savaşlarının her bir aşamasının ardındaki gerçeği öğren. Gücünü Unreal Engine 4'ten alan TEKKEN 7, sahip olduğu yaratıcı dövüş mekanikleri sayesinde, muhteşem hikayelerle ilerleyen sinematik savaşların yanı sıra arkadaşlarınla ve rakiplerinle yapabileceğin müthiş düellolar da sunuyor.
 
Aşk, İntikam, Gurur. Herkesin savaşmak için bir sebebi vardır. Bizi tanımlayan, bizi insan yapan şey, güçlerimiz ve zayıflıklarımızın ötesinde, değerlerimizdir. Yanlış yola girebiliriz ama yanlış saik yoktur.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken 7 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 2 Haziran 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler