Hardsuit Labs'te İşten Çıkarmalar Yaşanıyor

02.03.2021 16:19 Gazali Çetinkaya

 
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin eski geliştiricisi Hardsuit Labs'te işten çıkarmalar yaşanıyor.

Yayıncı Paradox Interactive, geçtiğimiz hafta Bloodlines 2'nin çıkış tarihini bir kez daha erteledi ve yeni tarih belli olmadığı için oyunu ön siparişten kaldırdı. Ayrıca oyunun geliştiricisinin değişeceği ve Hardsuit Labs'in artık Bloodlines 2'nin geliştirilmesine liderlik etmediği duyuruldu.
 
Bunun üzerine stüdyoda işten çıkarmalar başladı. Hardsuit Labs'in hikaye anlatımından sorumlu ekibindeki dört çalışanın hepsinin işine son verildi. Stüdyonun diğer departmanlarından da bazı çalışanlar işten çıkarılmış.
 
Bloodlines 2 PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak ve Türkçe altyazı desteğine sahip olacak. Yeni geliştiricinin kim olacağı henüz açıklanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hardsuit Labs Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler