Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin İptal Edilen Sürümünden Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı!

10.06.2023 20:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Paradox Interactive tarafından oyunculara sunulacak olan vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin iptal edilen sürümünden oynanış videosu internete sızdırıldı. Bu video içerisinde iki farklı görev yapısı bizlere gösteriliyor.
 
Oyunun iptal edilen sürümünün sızdırılan görüntüleri
 
 
 
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 bir süredir geliştirme aşamasında bulunuyor. Birçok kez ertelenmeye maruz kalan proje ilk olarak Ekim 2019'da ertelendi. Ardından Ağustos 2020'de Paradox  yeni bir erteleme ve çıkış tarihi duyurdu. Tarihler Şubat 2021'yi gösterdiğinde ise oyun süresiz olarak ertelendi ve hala çıkış yapmayı bekliyor.
 
Diğer taraftan birkaç gün önce Paradox Interactive, oyunun alfa öncesi ve son sürümünden yeni ekran görüntüleri paylaştı. Ayrıca ekip, Bloodlines 2 ile ilgili daha fazla detayı eylül ayında paylaşacağını belirtti. 
 
Belirtildiği gibi aşağıdaki oynanış görüntüleri Bloodlines 2'nin iptal edilen sürümünden alındı. Yani aşağıdaki içeriği karşımıza çıkacak olan oyun içerisinde görmeyeceğiz. 
 
İşte yayınlanan oynanış görüntüleri 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hardsuit Labs Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler