Harika Bir Prenses Zelda Resmi

16.07.2010 14:17 Alkan Adakaner


 
      The Legend of Zelda serisi hiç kuşkusuz oyun dünyasının yapı taşları arasında bulunuyor. Oyun dünyasına getirdiği yenilikler ve özgünlüğü ile etkilediği oyunlar saymakla bitmez. Doğal olarak bu serinin hayranları da oldukça fazla.
 
     İşte bu hayranlardan bir tanesi The Legend of Zelda serisinde Link'i yönetip kurtarmaya çalıştığımız Prenses Zelda'nın yukarıdaki resmini yapmış. 
 
     Hatırlarsanız daha önce de  Shigeru Miyamoto oyunun tasarımında 19. yüzyıl sanatçılarından Monet gibi izlenimcilerin etkisi olduğunu söylemişti.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Skyward Sword Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 1 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler