Harley Quinn Animasyon Dizisi 3. Sezon Onayını Aldı

19.09.2020 12:29 Özgür Eroğlu

 
Son dönemdeki popülerliği ile birlikte DC'nin en önemli karakterlerinden biri olan Harley Quinn'in animasyon dizisi 2019 yılında başlamıştı ve gayet olumlu yorumlar almıştı.
 
Bir süredir dizinin üçüncü sezon onayı verilmediği için iptal edilecek söylentisi çıkmaya başlamıştı. Ancak sonunda HBO Max diziye üçüncü sezon onayını verdi. Duyuru için de Twitter'dan bir paylaşım yapıldı. Aşağıda bulabilirsiniz.
 
Üçüncü sezona dair başka herhangi bir bilgi ne yazık ki bulunmuyor. 
 
Dizinin şu anda iki sezonu bulunuyor ve yorumlara bakıldığı zaman başarılı bir animasyon olduğunu söyleyebiliriz. Dizinin seslendirme kadrosunda Kaley Cuoco, Lake Bell, Alan Tudyk, Ron Funches, Tony Hale, Matt Oberg ve Jason Alexander bulunuyor. yaratıcılığını ise Justin Halpern, Dean Lorey ve Patrick Schumacker yapıyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 24 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler