Harmonix, Rock Band 4 İncelemerine Olumlu Yorum Bıraktığını İtiraf Etti

22.10.2015 16:24 Talha Aynacı

 
      Uzun süren ayrılığın ardından Rock Band 4'le geri dönen yapımcı Harmonix, çalışanlarından bazılarının ünlü internet mağazası Amazon üzerinde 5 yıldızlı, olumlu yorumlar bıraktığını kabul etti.
 
Reddit'teki bir üyenin farketmesi sonrasında durumu kabullenen Harmonix haliyle konu hakkında bir açıklama yaptı:
 
"Harmonix olarak çalışanlarımıza ürünlerimiz hakkında perakendeci sitelere bırakılmış yorumlarda ya bizim çalışanımız olduklarını belirtmelerini ya da mesajı tamamen silmeleri talimatını verdik.  Bu incelemeleri yayınlayan çalışanlarımızın art niyetli olduklarını düşünmemekle birlikte yapılan hareketin uygun olmadığı kanaatindeyiz. Topluluğumuzdan gelen geri dönüşü takdir ediyor ve hayranlarımızla aramızdaki bağı ciddiye alıyoruz."
 
Daha önce inceleme notu bırakmış olan bir Harmonix çalışanı ise daha önceki incelemesini güncelleyerek bir Harmonix çalışanı olduğunu ancak oyun üzerinde çalışmamış olsa dahi oyuna yine 5 yıldız vereceğini dile getirdi. Co-op olarak ailenizle oynayabileceğiniz ender oyunlardan birisi olduğunu vurgulayan çalışan bugünlerde bulamayacağımız bir deneyimin bizi beklediğini belirtmiş.
 
Peki internette yer alan yorumlar sizi ne derece etkiliyor?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rock Band 4 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Harmonix Dağıtıcısı: EA Games Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 6 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 10 Dk önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler