Hatırlatma: Black Ops - Rezurrection, PC'ye Çıktı

Rezurrection'ın fiyatının 15 dolar olduğu görülüyor.
22.09.2011 22:22 Levent Polater

 
     Call of Duty: Black Ops'un son indirilebilir içeriği Rezurrection, PC için bugün çıkışını yaptı. Geçtiğimiz ay Xbox 360, dün de Playstation 3 için yayınlanan indirilebilir içerik şu anda Steam'deki yerini aldı.
 
   Rezurrection'ın içinde 4 yeniden elden geçirilen Call of Duty: World at War zombi haritası bulunuyor. Bunlar Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa ve Der Riese olarak sıralanırken Treyarch'ın bu pakete koyduğu tek yeni zombi haritası Moon olarak göze çarpıyor.
 
   Rezurrection'ı PC için satın almayı planlıyorsanız ilgili Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. İçerik için yayınlanan son tanıtım videosu oldukça kanlı ve başarılı bir sunuma sahipti. Aşağıdan izleyebilirsiniz:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler