Hatırlatma: Nintendo 3DS Lansmanı Bugün Yapılacak

Konsol muhtemelen Mart ayı içerisinde Avrupa çıkışını yapacak.
19.01.2011 12:41 Ersin Kılıç


     Nintendo firmasının yeni el konsolu Nintendo 3DS, geçtiğimiz yıl düzenlenen E3 2010 fuarından itibaren en çok konuşulan konuların başında geliyor. Geçtiğimiz haftalarda Japonya çıkış tarihi 26 Şubat olarak açıklanan Nintendo 3DS'in Avrupa çıkış tarihi ve fiyatı ise bugün belli olacak.
 
     Nintendo firması bugün Türkiye saati ile 15 : 00 - 16 : 00 gibi Hollanda'nın Amsterdam şehrinde özel bir lansman düzenleyecek. Bu lansmanda az önce de belirttiğim gibi çıkış tarihi ve fiyatı dışında konsola özel bir çok yeni bilgi ve oyun haberleri ile de karşılaşacağız.
 
     Bu lansmandan yayınlanan haberleri anında sitemizden takip edebilirsiniz. İlerleyen günlerde ise bu özel lansmandan çok özel videolar ile karşınızda olacağız.
 
     Nintendo'nun sitesinden canlı yayını takip etmek isteyenler buraya tıklayabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler