Hatırlatma: Yeni PS3 Firmware'i Çıkışını Yaptı

Yeni PS3 firmware'i sizi bekliyor.
10.03.2011 12:40 Levent Polater

 
 
    Son zamanlarda çıkan PS3 firmware'leri korsan oyunculuğa karşı gelmeye çalışıyordu. Bugün yeni çıkışını yapan PS3 firmware'i ise biraz bunların aksine yeni ve çok özel bir servisi bünyesinde barındırıyor.
 
    'Cloud-save' adı verilen yeni servis sayesinde şimdilik yalnızca Playstation Plus üyeleri, online bir veri depolama alanına kayıt dosyalarını yükleyebilecekler, böylelikle istedikleri cihazdan oyunlarına kaldıkları yerden devam edebilecekler.
 
    Yeni firmware ile gelen bir diğer özellik ise PS3 gamepad'inizin kullanılmadığı zamanlarda kendini kapatma fonksiyonu oluyor. Hangi sürede PS3'nüzün gamepad'inizi kapatmasını siz belirleyebileyeceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 2 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 3 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler