Hatred'ın Ücretsiz DLC'si Oyuna Yeni Karakterler ve Haritalar Ekliyor

09.09.2015 23:50 Ömür Gencer


      Yolumuza çıkan herkesi kindar bir şekilde öldürdüğümüz Hatred için yeni bir güncelleme geliyor. Oyundaki bazı sorunları düzelten bu güncelleme oyuna yeni içerikler getirecek bir DLC'yi de içinde bulunduruyor.
 
      Survival adını alan bu DLC; Hatred'a Survival modu için üç yeni harita, üç oynanabilir karakter, yeni bir derecelendirme sistemi, lider tablosu ve yeni başarımlar ekliyor. Güncelleme ise oyuna hileler, yeni zorluk modları ve bazı düzenlemeler getiriyor. Bahsettiğimiz hilelerin içinde sınırsız cephane veya sınırsız can gibi alıştığımız hileler bulunuyor.
 
      Survival DLC'si güncellemeyle birlikte 10 Eylül yani yarın ücretsiz olarak oyunculara sunulacak. Yapımcı ekip bunun yanında oyunu yarından itibaren 17 Eylül'e kadar %35 indirimli satacak. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hatred Platformlar: PC Geliştirici: Destructive Creations Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler