Hawkeye Dizisine Yeni Yönetmenler Katıldı

18.07.2020 12:38 Özgür Eroğlu

 
Disney'in sinemalarda yaratmış olduğu ve bu evreni Disney+ üzerinden yayınlayacağı diziler ile iyice genişleteceği dizilerden Hawkeye ile ilgili sonunda yeni bilgiler paylaşıldı.
 
Duyurulduğu günden bu yana birkaç sorunla karşılaşan diziden sonunda olumlu sayılabilecek bir haber geldi. The Hollywood Reporter'ın haberine göre Hawkeye dizisi yönetmenlerini buldu.
 
Dizinin yaratıcılığını Jonathan Igla'nın yapacağı zaten geçen seneden biliniyordu. Yeni rapora göre ise Amber Finlayson ve Katie Ellwood birlikte yönetmen ekibine katılacaklar. Bu ikim isim dışında Rhys Thomas da yönetmen ekibine katıldı. Fark edebileceğiniz gibi üç yönetmen de komedi ağırlıklı yapımları yöneten isimler.
 
Hawkeye dizisinin 2021 yılında Disney+ üzerinden yayınlanması bekleniyor. Dizinin başrolünde Jeremy Renner olacak ve Kate Bishop karakterini ilk kez ekranlarda göreceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 2 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 3 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 3 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler