Haziran Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Belli Oldu

31.05.2016 19:02 Gazali Çetinkaya

   Sony'nin Haziran ayı içerisinde PlayStation Plus kullanıcılarına ücretsiz olarak sunacağı PlayStation 4, PlayStation 3 ve PlayStation Vita oyunları açıklandı.
 
   Youtube üzerinden yayınlanan video ile bu ay PlayStation 4 oyuncularını 2K'nın geliştirmiş olduğu basketbol oyunu NBA 2K16 ve roman tadındaki Gone Home bekliyor. 
 
 
   PlayStation 3 kullanıcıları ise bu ay Echochrome ve Siren: Blood Curse (Episodes 1-12) oyunlarına, PS Vita kullanıcıları ise Little Deviants ve God of War: Chains of Olympus oyunlarına ücretsiz olarak sahip olabilecekler. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 17 Dk önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 25 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 46 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler