Hediye:CoD Black Ops First Strike İçeriği İsteyen?

15.03.2011 02:14 Ersin Kılıç


     Bölüm Sonu Canavarı ekibi olarak ödüllü yarışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu seferki hediyemiz ise rekorları alt üst eden Call of Duty: Black Ops için geliyor.

      Aral'ın katkıları ile hazırladığımız bu hediyeli yarışmamız perşembe gününe kadar sürecek. Sorduğumuz sorulara doğru cevabı veren ziyaretçilerimiz arasından yapacağımız çekiliş ile dört ziyaretçimize Call of Duty: Black Ops'un içeriği olan First Strike'ın PS3 versiyonunu hediye edeceğiz(kod olarak).

      Doğru cevapları, isim ve soyisim bilgileriniz ile beraber iletisim@bolumsonucanavari.com mail adresine göndermeniz yeterli. Şimdiden herkese bol şans.
 
Soru 1: Call of Duty: Black Ops, Treyarch'ın kaçıncı oyunudur?

Soru 2: World at War'da ve Black Ops'ta yer alan karakterin adı nedir?
 
Soru 3: First Strike'ta zombi moduna eklenen haritanın ismi nedir?
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler