Helghast'lı Killzone 3 Tanıtımına Polis Engeli

- Helghast mı? Helghast ne arar la pazarda?
16.02.2011 16:29 Levent Polater

 
 
   Killzone 3'ün çıkışına az bir süre kala Sony, büyük umutlar bağladığı bu oyunun reklam ve tanıtımlarına olabildiğince hız verdi. Almanya da bu tanıtımlardan nasibini aldı. Ancak bu seferkini Alman yasaları engelledi.
 
    Helghast cosplay kostümü giyerek tanıtım yapan bir görevliye maalesef Alman polisi izin vermedi. Siyah giyinen, gaz maskesi takan ve elinde sahte silah taşıyan birini Killzone serisini bilmeyen kim sokakta görse ürpebilir gerçekten. Ancak Almanya'da başka bir kural daha geçerli. Sokaklarda sahte bile olsa silahla gezmenin bir cezası var.
 
    Sokakta Helghast görünümündeki bu şahsı gören polisler ne olduğunu anlamaya çalışmışlar ve doğal olarak görevlinin maskesini çıkarmasını ve silahını yere koyması söylenmiş. Görevli de bunlara  uymak zorunda kalmış. Almanya yasalarına göre dışarıda sahte silah taşımanın 13.500 dolar cezası bulunuyor. Ancak bu seferkinde Helghast'a bir kaç soru sorulmuş ve nihayetinde sorun çözülmüş. Helghast'ların lafla yola geleceğini bilmiyorduk :)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 4 Dk önce Immortals of Aveum Konsollarda AMD FSR 3 Desteğine Kavuştu 1 Saat önce DLSS Rakibi Auto SR Hangi Oyunlarda Çalışacak? İşte Liste 2 Saat önce Microsoft'un Valve'i 16 Milyar Dolara Satın Alma Söylentisi (Video) 2 Saat önce Meat İnceleme: Tüyler Ürpertici Kısa Bir Deneyim 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler