Hellblade 2017 Yılına Ertelendi

01.12.2016 14:51 Gazali Çetinkaya

 
   Ninja Theory, tarafından geliştirilmekte olan Hellblade: Senua's Sacrifice daha önce söz verilen tarihte çıkış yapamayacak, geliştirici ekip oyunun ertelendiğini duyurdu.
 
   Ninja Theory yaptığı açıklamasında Hellblade üzerinde büyük bir ilerleme kaydettiklerini ancak bunun yeterince büyük olmadığını açıkladı. Ekibin ertelenme haberi üzerine paylaştığı videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 
    Hellblade: Senua's Sacrifice'ın henüz net bir çıkış tarihini bulunmuyor ancak 2017 yılı içerisinde gelecek.  Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West ve DmC: Devil May Cry ile tanıdığımız Ninja Theory, Hellblade: Senua's Sacrifice'ı PlayStation 4 ve PC için geliştiriyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hellblade: Senua’s Sacrifice Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler