Hellblade: Senua's Sacrifice 11 Nisan'da Switch'e Geliyor

02.04.2019 20:08 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Ninja Theory, Hellblade: Senua's Sacrifice Nintendo Switch versiyonunun 11 Nisan'da çıkış yapacağını duyurdu. Nintendo eShop'ta $29.99 / £24.99 / €29.99 fiyattan satışa sunulacak.

Viking çağında geçen aksiyon macera oyunu ilk olarak 8 Ağustos 2017'de PlayStation 4 ve PC için; 11 Nisan 2018'de Xbox One için çıkış yapmıştı.
 
Oyunun Nintendo.com üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West ve DmC Devil May Cry oyunlarının yapımcılarından, bir savaşçının mitlere ve çılgınlığa olan acımasız yolculuğu.

Viking çağında kalbi kırık bir Kelt savaşçı, gördüğü akıldan çıkmayan önseziler ardından ölü sevgilisinin ruhu için savaşmak adına Viking Cehennemine giden bir göreve çıkıyor.

Nörologlar ve ruh hastalığı yaşayan kişilerin katkılarıyla oluşturulan oyun, Hellblade: Senua's Sacrifice, seni Senua'nın zihninin melankolik öfkesinin derinlerine çekecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 2 Dk önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler