Hellblade: Senua’s Sacrifice 8 Ağustos'ta Çıkacak

06.06.2017 18:42 Gazali Çetinkaya

 
   Hellblade: Senua’s Sacrifice 8 Ağustos'ta dijital olarak PlayStation 4 ve PC (Steam, GOG) için çıkış yapacak, geliştirici Ninja Theory resmi olarak duyurdu. Oyun PS Store'da 88,99 TL, Steam'de 49,00 TL, GOG'da $29.99 fiyat ile ön siparişte bulunuyor. 
 
   PlayStation 4'te oyunu kim ön sipariş verirse Hellblade teması, PC'de oyunu kim ön sipariş verirse Hellblade: Senua’s Song isimli özel dijital çizgi roman verilecek. Ayrıca Steam ve GOG üzerinde belirtilene göre oyun Türkçe arayüz ve altyazı desteği sunacak.
 
   Hellblade: Senua’s Sacrifice için Ninja Theory tarafından paylaşılan tanıtım yazısı şu şekilde:
 
Hellblade: Senua’s Sacrifice Heavenly Sword Enslaved, Odyssey to the West ve DmC: Devil May Cry'ın yapımcılarından gelen bir savaşçının mitlere ve çılgınlığa olan acımasız yolculuğu. Viking çağında kalbi kırık bir Kelt savaşçı, gördüğü akıldan çıkmayan önseziler ardından ölü sevgilisinin ruhu için savaşmak adına Viking Cehennemine giden bir göreve çıkıyor. Nörologlar ve ruh hastalığı yaşayan kişilerin katkılarıyla oluşturulan oyun, Hellblade: Senua’s Sacrifice, seni Senua'nın zihninin melankolik öfkesinin derinlerine çekecek. 
 
   Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hellblade: Senua’s Sacrifice Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tchia Switch Konsoluna Geliyor 31 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler