Helldivers II Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Belli Oldu

22.09.2023 18:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Arrowhead Game Studios, Helldivers II için ön siparişlerin artık PlayStation Store üzerinden PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için mevcut olduğunu duyurdu. Fiziksel sürüm ön siparişleri PlayStation Direct üzerinden alınabiliyor.
 
Oyun iki platformda da aynı fiyata sahip
 
 
 
Bilim kurgu temalı üçüncü şahıs nişancı oyunu Helldivers II, hem Steam'de hem de PS Store'da 749 TL'den satılıyor. Oyunun ön siparişlerinin açık olmasıyla beraber şu andan itibaren satın alabiliyorsunuz. 749 TL'lik standart sürümün haricinde 1.099,00 TL'lik Super Citizen Sürümü'de satışta.
 
En fazla dört kişilik Helldiver ekipleri hâlinde bir araya geleceğiniz yapımda türlü düşmanlarla mücadeleye girecek ve ortalığın kaosa sürüklendiğini göreceksiniz. Oyun zorlu bir yapıyı bizlere sunacak ve burada birbirinize de dikkat etmek durumunda kalacaksınız. Çünkü oyunda dost ateşi açık bir şekilde karşımıza çıkacak. 
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Helldivers II, 8 Şubat 2024'te PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Helldivers Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Arrowhead Game Studios Dağıtıcısı: PlayStation Mobile Inc. Tür: Action Çıkış Tarihi: Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler