Helldivers için Proving Grounds Güncellemesi Yayınlandı

27.10.2019 12:03 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı PlayStation Mobile, Inc. ve geliştirici Arrowhead Game Studios üsten görünümlü shooter oyunu Helldivers için Proving Grounds güncellemesini yayınladı.
 
Güncelleme PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita veya Steam'de ana oyuna sahip olan tüm kullanıcılar için ücretsiz olarak ulaşılabilir durumda.
 
Güncelleme ile Super Earth Command, Helldivers için Proving Grounds adlı yepyeni bir oyun modunda kullanabileceğiniz yeni bir eğitim alanı sunuyor. Bu zorlu, tekrarlanabilir görevler yeteneklerinizi sınayacak benzersiz değiştiricilere sahip. Ayrıca rastgele ve sık kullanılan ekipmanlarla yeni bir ekipman sistemi de sunuyor. Bunlara ek olarak çeşitli yenilikler ve denge ayarlamaları içeriyor.
 
Proving Grounds güncellemesinin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Helldivers Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Arrowhead Game Studios Dağıtıcısı: PlayStation Mobile Inc. Tür: Action Çıkış Tarihi: Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 2 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 3 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler