"Her Sene Aynı Yapımcıya NFS Yaptırmak Kötü Fikir"

Criterion'un geçen sene çıkan oyunu oldukça beğenilmişti.
13.06.2011 14:03 Gökhan Yılmaz

 
     Need for Speed serisi de EA Sports oyunları gibi her sene çıkmaya başladı. Hatta serinin simülasyon ağırlılı dalı Shift ile ikiye ayrılmasından sonra bu sene içerisinde iki adet NFS oyunu göreceğiz. EA Games'in patronu, bu yoğun tempolu üretimin başarılı olabilmesi için yapımcı stüdyoları sürekli dönüşümlü çalıştırmak gerektiğini söylüyor.
 
     Criterion Games, 2010'da çıkan Need for Speed: Hot Pursuit'i geliştirmişti. Frank Gibeau, Criterion'u her sene oyun çıkarmaya zorlamanın hem yaratıcılıklarını sınırlayacağını hem de kaliteye zarar vereceğini söylüyor. Criterion'un bundan sonra hep NFS oyunları geliştirip geliştirmeyeceğine bir açıklık getirilmese de, bu sözlerden önümüzdeki sene bir oyun daha geleceğini çıkartabiliriz.
 
    Gibeau, daha önce her sene oyun çıkartmak için zorladıklarını ve çok kötü sonuçlar aldığını da ekliyor. Bu sene çıkacak ikinci NFS oyunu The Run, NFS'lerin çıkış ayı olan Kasım'da piyasaya sürülecek. Ayrıca Battlefield 3'ün yeni oyun motoru Frostbite 2'yi kullanacak ilk farklı oyun olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Hot Pursuit Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Criterion Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 1 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 2 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 3 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler