Her Yıl Assasin's Creed Çıkarmak Bizim için İdeal

Assassin's Creed: Revelations'ın ülkemizde geçecek olması onu bizim için daha ilgi çekici kılıyor
14.10.2011 10:53 Alkan Adakaner

 
     Assassin's Creed serisinin tüm dünyada milyonlarca hayranı var. Bu hayranlara serinin her oyununda yenileri katılmaya devam ediyor. Özellikle önemli bir bölümü İstanbul'da geçecek olan Revelations'tan sonra Türkiye'de de serinin hayran sayısının artacağını düşünüyoruz.
 
     Yine de serinin hayranlarının bazı şikayetleri de bulunuyor. Örneğin her yıl bir Assassin's Creed oyunuyla karşılaşmak seriyi seven bazı oyunların hoşuna gitmiyor. Sık aralıklarla oyun çıkarmanın yaratıcılığı ve yeniliği öldüreceğini düşünen hayranlar aslında bu konuda pek de haksız sayılmazlar.
 
    Buna rağmen Ubisoft yetkilileri 12 ayda bir Assassin's Creed oyunu çıkarmanın ideal olduğunu düşünüyor. Assassin's Creed: Revelations'ın görev tasarımcısı Falco Poiker, her yeni oyun için birkaç ayda 20 kişiden 180 kişiye ulaşan bir takım oluşturduklarını, bu karmaşık işin bazen bir kabusa bile dönüştüğünü söyledi. 
 
    Herkesin zayıflıklarını, güçlü olduğu noktaları bilmenin kendileri için kolay olmadığını belirten Poiker, başlangıçta bazı yakınmalarla karşılaştıklarını, elemanların yeterli zaman olmadığını belirttiklerini, özellikle 2-3 veya 4 yıllık oyunlar geliştiren kişilerde bunun bazı kararsızlıklara da yol açtığını söyledi. 
 
     Anlayacağınız üzere Poiker uzun geliştirme süresine sahip oyunlarda bazen zaman israfı yapıldığını vurgulamak istiyor. Neredeyse 200 kişilik bir ekip ve iyi organizasyon her yıl bir Assassin's Creed oyunu ile karşılaşmamızı sağlıyor. Peki bu durumdan siz memnun musunuz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler