"Herkesin FIFA Oynamasını İstiyoruz, CoD Değil"

16.05.2012 19:36 Samet Konuksal


     FIFA 13'ün duyurulması, gözleri ve dikkatleri de serinin üstüne çekti. FIFA 13'ün yapımcılarından David Rutter, yeni oyun adına röportajda yer aldı. David Rutter, FIFA serisinin rakipleri adına konuştu.
 
     Konuşmasında tür açısından ana rakiplerinin PES olduğunu söyleyen Rutter, PES serisinin tek rakipleri olmadığını dile getirdi. Bu konuyu Rutter, "Her sene Konami'nin Pro Evolution Soccer ile neler yapacağını görmeyi bizler de merakla bekliyoruz. Tür açısından rakiplerimiz kendileri. Fakat biz FIFA serisinin daha fenomen hale gelmesini istiyoruz." sözleriyle dile getirdi.
 
     Konuyla ilgili David Rutter, "FIFA serisinin de Call of Duty veya diğer büyük oyunlar gibi geniş kitlelerce oynanmasını istiyoruz. Aslına bakarsanız şahsen, bütün oyuncuların FIFA oynamasını istiyorum. Çünkü ortaya koyduğumuz oyundan dolayı gururlum ve FIFA'nın harika olduğunu düşünüyorum." sözlerini söylerken, "Hala daha nasıl Call of Duty oynamaya cesaret ederler? Bütün oyuncular saatler boyunca bizim oyunumuzu oynamalı!" cümleleriyle birlikte de işi şakaya vurdu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler