Heroes & Generals Sizi Betasına Davet Ediyor

Kahramanlara ve Generallere ihtiyaç var!
22.06.2012 12:29 Gökhan Yılmaz

 
     İkinci Dünya Savaşı'nı özlediyseniz Heroes & Generals size hem FPS hem de strateji deneyimi sunuyor. Bağımsız bir stüdyo olan Reto-Moto tarafından geliştirilen oyunda MMO gibi çok fazla oyuncu barındıran bir yapı olsa da MMO'lardan ayrılıyor. Yapımcının deyimiyle Mass Participation Game olarak adlandırılan bu yapıda çoğu oyuncu savaşlara katılıp FPS modunda oynarken, bazı oyuncular koltuk başında taktik ve strateji yapıyor.
 
     Strateji yakasında çeşitli kaynaklar yönetebiliyor ve saldırı ekiplerini düşmanların üzerine yöneltebiliyorsunuz. Aksiyon yakasında ise oyuncular bu saldırı ekibini kontrol ederek savaşacak askerlerin yerine geçiyor.
 
     Tam sürüme geçtiğinde ücretsiz oynanabilecek Heroes & Generals'in betası için kendi resmi sitesinden başvuru yapabilirsiniz. Yayınlanan yeni Live Action tanıtım videosu ile pek çok oyuncunun ilgisini çekecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heroes and Generals Platformlar: PC Geliştirici: Reto-Meto Dağıtıcısı: Reto-Meto Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler