Heroes & Generals 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı

17.01.2017 15:32 Gazali Çetinkaya

 
   Reto-Moto bugün, İkinci Dünya Savaşı temalı MMO FPS oyunu Heroes & Generals'in 10 milyon kayıtlı oyuncuya ulaştığını duyurdu. Bu duyuruda ek olarak bu yıl oyuna yeni içeriklerin geleceği bilgisi de verildi.
 
   Reto-Moto oyun direktörü Jacob Andersen,
 
"10 milyon oyuncuya ulaşmak Reto-Moto'da bizim için önemli bir dönüm noktasıdır ve büyük bir özel topluluğa sahip olmamız bizim için harika bir ilham kaynağıdır. Oyunun çıkışı bizim için sadece bir başlangıçtı ve 2017'de Heroes & Generals için planlanan birçok harika içerik, özellik ve yenilikler sunacağız.
 
2017, sık gelecek güncellemeler ile Heroes & Generals için heyecan verici bir yıl olacak. Oyuna yeni uçaklar, araçlar ve teçhizat eklemeye devam edeceğiz ve daha sonra yıl içerisinde yeni haritalar da çıkış yapacak." 
 
   Heroes & Generals PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heroes and Generals Platformlar: PC Geliştirici: Reto-Meto Dağıtıcısı: Reto-Meto Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 14 Dk önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 1 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 1 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 1 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler