Heroes of The Storm'a 3 Yeni Karakter Duyuruldu

07.11.2015 02:43 Beril Sergün

    BlizzCon 2015 hala devam ediyor, panellerden haberler gelmeye devam ediyor. Az önce Heroes of the Storm panelinde Blizzard'ın MOBA'sı Heroes of the Storm için 3 yeni karakter duyuruldu.

 
     Lunara, uzaktan dövüş konusunda uzman ve oldukça hızlı olacak olan bir dryad. 
     Greymane, Gilneas'ın kralı hem Worgen hem de insan haliyle oynanabilen ilginç bir karakter. Bu özelliği sayesinde hem yakın, hem de mesafeli bir şekilde dövüşebiliyor.
     Cho'gall, oldukça ilginç bir oynanışa sahip bir kahraman olacak gibi gözüküyor. Diğer kahramanların aksine Cho'gall'ı 2 oyuncu aynı anda kontrol edecek. Biri Cho olurken diğeri ise Gall'ı yönetecek.
 
     Karakterlerin tanıtımını ise aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heroes of the Storm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 2 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 11 Dk önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 1 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 2 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler