Heyecan Verici Halo: The Master Chief Collection Haberine Hazır Olun

22.01.2019 19:09 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici 343 Industries, SXSW 2019 etkinliğinde Halo şampiyonası serisi esnasında Halo: The Master Chief Collection ile ilgili "heyecan verici" bir haber paylaşacaklarını duyurdu.

SXSW 2019 etkinliği 15 - 17 Mart tarihleri arasında düzenlenecek ve Halo şampiyonası serisi her gün Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak. Mixer ve Twitch üzerinden canlı olarak izlenebilecek. 343 Industries, Halo Waypoint üzerinden yaptığı açıklamada "Sadece muhteşem maçlar ve oynanışlar görmekle kalmayacaksınız, sizin için bazı heyecan verici Master Chief Collection haberlerimiz olacak." dedi.

Halo: The Master Chief Collection şu anda Xbox One üzerinde ulaşılabilir durumda. Koleksiyon Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 ve Halo 4 oyunlarının yenilenmiş sürümlerini multiplayer modlarıyla birlikte içeriyor. Halo: The Master Chief Collection şu anda Xbox Game sisteminin kütüphanesinde bulunuyor.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: The Master Chief Collection Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler