Hi-Fi RUSH PS5 Konsoluna Geliyor: Tarih Verildi

21.02.2024 21:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Bethesda Softworks'un ve geliştiriciliğini Tango Gameworks ekibinin üstlendiği Hi-Fi RUSH, PlayStation 5 konsollarına geliyor. Açıklanan bilgilere göre oyun 18 Mart tarihinde yeni konsolda yerini almaya hazırlanıyor.
 
Hi-Fi RUSH ritim tabanlı bir dünyayı bizlere sunuyor
 
 
 
Ritim tabanlı aksiyon-macera oyunu olan Hi-Fi RUSH ilk olarak Xbox Series ve PC için 25 Ocak 2023 tarihinde piyasaya sürüldü. Oyunun PC sürümü Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden mevcut. Ghostwire Tokyo ve The Evil Within'in arkasındaki ödüllü stüdyo Tango Gameworks ekibinden bizlere sunulan bu yapımda, tüm dünya ritme göre hareket ediyor ve biz de vuruşlarımızı buna göre sağlayabiliyoruz.
 
Oyunda çevrede sallanan ağaçlardan savaş sırasında vurulan her darbeye kadar her şey mükemmel bir şekilde kurgulanıyor ve bununla beraber animasyonların ve karakterlerin oldukça ön plana çıktığını aktarabiliyoruz. Her şeyin bir arada ve müzikle uyumlu olduğu bu yapım genel olarak oyuncular tarafından sevilmiş durumda.
 
PS5 fragmanı 
 
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hi-Fi RUSH Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Ritim Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler