Ödül Kazanan Ritimli Aksiyon Oyunu Hi-Fi RUSH, 19 Mart'ta PlayStation 5'e Geliyor

22.02.2024 20:29 Mehmet Tandoğan

 
 
19 Mart'ta Bethesda Softworks ve Tango Gameworks, ses getiren Hi-Fi RUSH oyununu PlayStation 5 konsolları için çıkaracak. 50'den fazla "2023'ün En İyileri" listesinde yer alan ve çıkışında 20'den fazla tam puan alan Hi-Fi RUSH, her şeyin müziğin ritmiyle beraber hareket ettiği renkli bir dünyada geçen abartılı ritimli aksiyon oyunudur. PlayStation oyuncuları ritimle savaşmayı,BPM RUSH! ve Power Up! Tower Up!'ı içeren Arcade Mücadelesi! Güncellemesi! dahil tüm oyun içeriğine ulaşmayı dört gözle bekleyebilir!
 
 
 
Hi-Fi RUSH'ta her şey ritme senkronize olur. Dövüş sekansları müziğin ritmiyle mükemmel bir şekilde uyum sağlar; böylece oynanış sadece eğlenceli olmakla kalmaz, aynı zamanda son derece tatmin edici olur. Oyuncunun hareketlerine sıradan ritim oyunlarındaki gibi müzik yön vermez. Aksine oyuncular eksiksiz bir aksiyon oyununun özgürlüğüne sahiptirler. Ancak eylemleri ritme uydurmak oyuncunun saldırılarını müzikle beraber güçlendirir.

Hi-Fi RUSH, kötücül robot şirketi yanlışlıkla eski bir müzikçaları kalbine takınca "kusurlu" olarak damgalanan, en büyük hayali rock yıldızı olmak olan Chai'ı ele alır. Peşinden üst düzey şirket yöneticilerinden oluşan bir ekip ve ekibin robot ordusu gelirken Chai her telden müttefikten oluşan bir ekibin ve ritmik dövüşün yardımıyla kendisini savunup şirketin gaddar patronlarını alt ederek kaçmak zorunda.

Nine Inch Nails ve The Black Keys gibi ünlü rock gruplarından lisanslı şarkılar içerenHi-Fi RUSH, 19 Mart'ta PlayStation 5 için çıkacak, şu anda ise Xbox Series X|S ve PC için Xbox Game Pass'te. Ayrıca Microsoft Store, Steam ve Epic Games Store'da da mevcut. Ayrıntılar için lütfen Bethesda.net adresini ziyaret edin: https://bethesda.net/en/article/4EFSSM7yky5YtXxLybpv9k/hi-fi-rush-comes-to-playstation-5-on-march-19
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hi-Fi RUSH Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Ritim Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler