Hideo Kojima, Metal Gear Solid 3 Remake Projesinde Olmadığını Doğruladı!

01.06.2023 20:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami tarafından oyunculara sunulacak olan Metal Gear Solid 3 Snake Eater'ın Remake sürümü için yeni bir haber geldi. Bu kapsamda seri yaratıcısı Hideo Kojima, yeniden yapım sürümünde yer almadığını ve projeyle alakalı bir çalışmada bulunmadığını açıkladı. Kojima her ne kadar düzenli olarak Metal Gear ile ilgili sık sık hayran çizimlerini paylaşsa da artık seri üzerinde herhangi bir kontrolü bulunmuyor.
 
Kojima remake sürümünde yer almıyor
 
 
 
Metal Gear Solid 5'in yayınlanmasının ardından Kojima ve Konami arasında büyük bir anlaşmazlık baş gösterdi. Bu anlaşmazlık sebebiyle ikili birbirinden uzaklaşmaya başladı ve Kojima kendi stüdyosuyla beraber oyunlarını sunmaya devam etmeye karar verdi. Dolayısıyla geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen PlayStation sunumu sırasında sırasında duyurulan Metal Gear Solid ?: Snake Eater projesi üzerinde Kojima'nın bulunmaması pek de şaşırtıcı değil.
 
PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için piyasaya sürülecek Metal Gear Solid ?: Snake Eater, 2004 yılında PlayStation 2’de yayınlanan Metal Gear Solid 3: Snake Eater’a sadık kalarak geliştirilen bir remake niteliğinde karşımıza çıkacak.
 
Yeni nesil oyuncular ve eski oyuncular remake sürüm ile beraber nam-ı değer Big Boss'un köken hikayesini deneyimleyecek ve Operasyon Snake Eater bünyesinde bir efsaneye dönüşmesine tanık olacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS) Platformlar: 3DS Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 7 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 8 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 9 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler