Metal Gear Solid 3 Remake için İlk Oynanış Görüntüleri Ortaya Çıktı!

26.10.2023 15:01 Mehmet Tandoğan

 
Konami, Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ın yeniden yapımı (remake) Metal Gear Solid Delta: Snake Eater'ın ilk oyun içi görüntülerini yayınladı. Oynanış videosu içerisinde karakterimizin tasarımı, çevre dizaynı, animasyonlar, çatışma anları ve daha fazlası bizlere aktarılıyor.
 
Oyunun hala bir çıkış tarihi bulunmuyor
 
 
 
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için geliştiriliyor. Henüz bir çıkış tarihi yer almıyor. Unutulmaz askerî casus Snake'in maceralarına nasıl başladığını keşfedebileceğimiz bu remake sürüm içerisinde efsanevi METAL GEAR serisinin öyküsünü ortaya çıkarmaya başlayacağız. 
 
Oyuncular burada METAL GEAR dünyasıyla yeniden buluşmaya hazırlanırken remake sürüm içerisinde yeni geliştirmeler, iyileştirmeler ve daha fazlası yer alıyor. METAL GEAR SOLID ?: SNAKE EATER'da yepyeni ve benzersiz grafikler, gizlilik unsurları, aksiyon odaklı oynanış ve sürükleyici bir oyun deneyimi ile beraber sesler bulunuyor. 
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS) Platformlar: 3DS Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler